Διαδικασίες - Εγγύηση Ανακαίνισης

Η συνεργασία που προτείνουμε στο κάθε πελάτη μας είναι ξεκάθαρη χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς αυτό που λέμε " ψιλά γράμματα "...

 

Θα αποτυπώσουμε τις ανάγκες σας σχετικά με την χωροθέτηση και τυχόν μετατροπές στο δελτίο επίσκεψης, κατόπιν θα προχωρήσουμε σε οικονομοτεχνική μελέτη  με προ- κοστολόγηση έργου και θα σας δοθεί ο φάκελος με περιγραφή του έργου Οικονομική προσφορά ανακαίνισης. Στην προσφορά αυτή θα αναφέρεται το κόστος ανακαίνισης σχετικά με αυτά που μας περιγράψατε ως δικές σας ανάγκες, τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν, τον χρόνο που θα απαιτηθεί για το έργο ανακαίνισης και το συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος. Έτσι γνωρίζεται από την αρχή εάν θα επιλέξετε η όχι να προχωρήσετε στο έργο σας με την εταιρία μας.

 

Μετά την ολοκλήρωση της ανάθεσης έργου και αφού πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα , παραδίδεται στον πελάτη η εγγύηση. Η ισχύς της εγγύησης είναι διαφορετική για κάθε προϊόν και κάθε υπηρεσία. Καλύπτει τυχόν ατέλειες που αφορούν σε υλικά ή ελαττώματα κατασκευής, τις οποίες η εταιρία μας υποχρεούται να αντικαταστήσει ή να διορθώσει, χωρίς όμως να χρεώνεται τα έξοδα μεταφοράς και συναρμολόγησης. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση, αμέλεια, εκτός εάν για τις ατέλειες ευθύνεται η εταιρία μας . Σε περίπτωση τοποθέτησης ή επισκευής από πρόσωπα μη συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας, η εγγύηση παύει να ισχύει. Ο τρόπος και ο χρόνος εκτέλεσης της επισκευής ορίζεται από την εταιρεία μας. Παρακάτω θα δείτε τα χρόνια εγγύησης που καλύπτουν κάθε προϊόν που μπορείτε να προμηθευτείτε:

 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επίπλων κουζίνας  5 χρόνια

Επίπλων ντουλάπας υπνοδωματίου 5 χρόνια 

Επίπλων γραφείου 2 χρόνια

Κρεβατοκάμαρες 5 χρόνια 

Τραπεζαρίες 5 χρόνια 

Καθιστικό - Σαλόνι - Καναπές 5 χρόνια 

Τραπεζάκια καθιστικού 2 χρόνια 

Τζάκι  5 χρόνια 

Ηλεκτρικές συσκευές 2 χρόνια

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για όλες τις υπηρεσίες μας , παρέχουμε 5 χρόνια καλής χρήσης και σωστής λειτουργίας